Grand Theft Auto IV story finished… now what?

Zo is het alweer bijna 90 uur lang GTA IV tijd geweest.
Nu het spel opnieuw uitgespeeld en veel beelden opgenomen. Hiermee zal een filmpje in elkaar gezet worden van de leukste momenten, misschien zijn er wel meerdere filmpjes die gaan komen. Vooralsnog wil ik alleen de allereleukste meest overdreven acties achter elkaar zetten.
Ook zullen er echt mensen in te zien zijn. Ik bijvoorbeeld en een vriend van me; Rico.

Die video’s moeten nog gemaakt worden, ze staan gepland voor komend weekend. Even kijken hoe het weer dan is…

Het verhaal is nu afgelopen, nu beginnen de Unique Stunt Jumps en Flying Rats aan hun deel. Die zullen allemaal gedaan worden en ook daarvan neem ik beelden op. Daarna moet er nog ge-multiplayer-ed (?) worden en ik heb nog wat dingen op een rijtje gezet die ik zeker wil opnemen / proberen om het geheel nog leuker te maken. Het gaat er uiteindelijk om dat er mensen om moeten lachen en dat zal ik zelf zeker wel doen, maar het is juist leuk als ook iemand anders zijn / haar lachspieren gebruikt bij het kijken naar de 15 minuten hilarische momenten in de Vrijheids Stad!

We gaan het meemaken en later natuurlijk meer over deze bezigheid!

Laatste statistiekjes:
Totale speeltijd (ongeveer en tot nu toe) : 86 uur
Opgenomen tijd (ongeveer) : 30 uur
Schijfruimte benodigd voor 30 uur beeldmateriaal: +/- 700GB

De exactere statistieken zal ik wel noemen in het filmpje.

Greetz,

Wouter